ORBIS TERRARUM Fieldguide, The importance of feeling lost / 1995

JEROEN VAN WESTENkunst en landschapCV@

ORBIS TERRARUM Fieldguide / 1995

Oplage: 150 (170x250x25mm)

The importance of feeling lost, is de subtitel van deze binnenste buiten gebonden veldgids. In vijf katernen, ieder gewijd aan een van de klassieke elementen: Aarde, Water, Vuur, Ether, Lucht, worden mogelijke relaties gelegd met concepten, vormen, materialen en kleuren zoals deze functioneren in mijn persoonlijk streven naar een kosmologie. Maar niets verwerft ooit universele geldigheid: het boek heeft geen boven of onder, geen voor of achterkant, geen binnen en…
Het is gezeefdrukt op Tyvek en transparant Synetape, beide kunstmatige ‘papiersoorten’. Het is gebonden in leer met Canadese rode cederhouten platten. Het boek is zo vrijwel weersbestendig, geschikt voor gebruik in elke omgeving.
Gedrukt en uitgegeven door Plaatsmaken, Arnhem

oplage 150 ex. 170x250x25mm