ZoZo II – Vuurzee / 2016

JEROEN VAN WESTENkunst en landschapCV@

ZoZo II – Vuurzee / 2016

Voor Balanceren tussen ZOet en ZOut, Jeroen van Westen en Anne Ausloos

Twaalf kloostermoppen, gemaakt van een berg klei die is vrijgekomen bij uitvoering van Plan Tureluur, een ecologisch herstelplan van SBB en Provincie Zeeland. Met deze twaalf blokken proberen we de invloed van plaats in een veldoven vast te stellen: de weg van het vuur.

Balanceren tussen Zoet en ZoutZie ook: ZoZo-Balanceren tussen ZOet en ZOut,GRENSWERELD (installatie ZOZO I ); Iconen, Schalen, Dichtbij (video 5′:00″), Delingsdijk (video 2′:17″), GRONDHOUDING (installatie ZOZO II), Horizont, Legenda, Vuurzee, Schouwen, Diepgang, Sluitstuk, OMLOOP, ZEETUIN , WATERLANDERS (installatie ZOZO III ), Modderbeelden, en Waterhuisje (video Waterlanders 1′:59″).