Veldwerk Waddenzee / 2018 –

JEROEN VAN WESTENkunst en landschapCV@

Veldwerk Waddenzee / 2018 –

Jan de Graaf en Jeroen van Westen

Vooruitblik
hoe een tiental verkenningen tot verrassend nieuwe inzichten leidt

Veldwerk Waddenzee onderneemt een eigenzinnige verkenning van de Waddenzee en omstreken. Ons project kiest voor het reizen als methode om inzichten te verwerven en te verspreiden. De specifieke leer-vorm noemen wij fieldtrips. We verkennen oude routes, gebaande paden, nieuwe wegen naar en doorheen de Waddenzee en omstreken. Het resultaat is een verrassende biografie van de Waddenzee met als eerste ‘auteur’ de Waddenzee zelf. 

prospectus (2018) Veldwerk Waddenzee

Zie voor video-field notes: Geothermal Sensor (1′:00″) – 9 Beaufort (3′:21″) – Pterodactylus (0′:53″) – Vagrant (1′:09″) – Transcript (1′:10″) – Cloud Appreciation Day (2′:40″) – Wolkenatlas Terschelling (3′:19″)